# استعمار فرهنگی
# تهاجم فرهنگی
# وزارت ارشاد
# مهدی شجاعی
چقدر فریاد زدم که این حرکتهائی که به نام اسلام انجام می شود همه توطئه است
البته به نظر من خود اسلام هم توطئه ای هست برای عقب نگه داشتن مردم خاورمیانه
اما حجاب بزرگترین توطئه ی تاریخ بشریت است
که دروغگوئی هم منتج از آن است
دروغگوئي - فحشا - طلاق - خشونت- خيانت-ناکامي جنسي
افسردگي - تبعيض جنسيتي - به حاشيه راندن زنان
همه و همه ریشه در فرهنگ حجاب و عفاف دارد
و از آنطرف ما بی اعتنائی شاهدیم هیچکس نه حاضر به مباحثه می شود و نه از تلاش جدی و مصرانه برای رفتن این راه خطا دست برمی دارد
********************
این هم وزیر ارشاد
تاریخ انتشار: ۰۹ تیر ۱۳۸۹, ساعت ۶:۴۰
حسيني: بحث مدل و لباس را با جديت بيشتري دنبال ميكنيم
جرس: وزير ارشاد با اعلام اين كه يكشنبه آينده جلسه اي با وزیران بازرگاني، صنايع، آموزش و پرورش و مديراني از صدا و سيما خواهيم داشت، گفت: در اين جلسه بحث مدل و لباس را با جديت بيشتري دنبال خواهيم كرد.
به گزارش فارس، سيد محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص برنامههاي اين وزارتخانه براي بحث عفاف و حجاب گفت: براي اجراي طرح عفاف و حجاب با شوراي فرهنگ عمومي اين مسئله را با دقت دنبال ميكنيم.
وي با اشاره به جلسه اخير خود با مسئولان مطبوعات و خبرگزاريها اظهار داشت: از كتابها، تئاتر و فيلم خوب در زمينه عفاف و حجاب حمايت ميكنيم؛ چرا كه كار فرهنگي عميقتر است كه با توجه به اينكه در معرض تبليغات گسترده شبكههاي ماهوارهاي هستيم به مسئله عفاف و حجاب توجه بيشتري داريم.
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۰, ساعت ۱۴:۱۵
مهدی شجاعی: جامعه درسراشیبی انحطاط و ابتذال فرهنگی قرار دارد
جرس: مهدی شجاعی نویسنده و داستاننویس از آغاز اضمحلال فرهنگی خبر داد و گفت در این نظام «دروغ» و «عوامفریبی» سکه رایح شده و جامعه در سراشیبی «انحلال و ابتذال فرهنگی» قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت و مروری بر کارنامه ادبی سیدمهدی شجاعی، عصر روز سهشنبه 12 مهر با حضور رضا امیرخانی، صابر امامی، مجید مجیدی و سیدمهدی شجاعی در موسسه فرهنگی شهر کتاب برگزار شد.
نویسنده کتاب «سقای آب و ادب» افزود: ما در حال حرکت در سراشیبی اضمحلال فرهنگی هستیم. اگر از منظر 50 سال آینده به این جریان فرهنگ در کشورمان نگاه کنیم، آنگاه متوجه خواهید شد که آنچه رخ داده و به ویژه آنچه در چند سال اخیر رخ داده است تا چه اندازه مایه تنزل فرهنگی ما بوده است و کاش این فرهنگ که میگویم، فرهنگ به معنی خاص آن بود! متاسفانه این اتفاق در فرهنگ عمومی یعنی در جهانبینی، اندیشه، آداب و رسوم و ... رخ داده و این همه، آن چیزی است که شاکله یک ملت را تشکیل میدهد و من نگرانم که این جریان در نهایت به یک دوره انحطاط و ابتذال فرهنگی منجر شود.شجاعی در ادامه افزود: باب شده است که دشمن موهومی را متصور شویم و همه چیز را گردن او بیندازیم و بگوییم همه ابتذال فرهنگی ما برگردن اوست، اما خود ما بیشتر از آن دشمن به خودمان ضربه زدهایم. دشمن ما را وادار کرد که دروغ بگوییم و آن را سکه رایج میان خودمان کنیم و وقتی این اتفاق رخ داد، طبعا به همراه آن انزوا و فقر هم حاصل میشود.
نویسنده کتاب «پدر، عشق، پسر» افزود: وقتی یک مقام ارشد اجرایی به راحتی دروغ بگوید و تهمت بزند، نتیجه این میشود که برسیم به این وضعی که امروز شاهد آنیم. وقتی شاهد هستیم که امروز ارزش و ضدارزش جای خود را عوض میکند، شک نکنیند که سراشیبی سقوط در کشور آغاز میشود ـ که شده است.
وی افزود: توسل به عوامفریبی در سالهای گذشته زیاد شده است. به اصطلاح هوای عوامالناس داشته شده است. همه گفتار و ثقل حرفهایمان شده عوام الناس؛ غافل از اینکه همیشه کسی که عوامفریبی میکند در نهایت خودش توسط عوام فریفته میشود و این موضوع در همه سطوح ما در حال اتفاق است. شما نگاه کنید روزگاری نه چندان دور، هنر و ادبیات فاخر در چه جایگاهی بود و امروز در چه جایگاهی.
شجاعی ادامه داد: دشمن ما را به دروغ و عوامفریبی هدایت و وادارمان کرده تا ارزشهایمان را تغییر دهیم. این در نهایت منجر به این شد که افراد بسیار ناکارآمد را در پستهایی بگذاریم که دستاودهایمان به راحتی فراموش شود.
نویسنده کتاب «کشتی پهلو گرفته» در ادامه با اشاره به اینکه اسلام این روزها ابزار فرار ما از دین شده است، گفت: این تعریف ما از دین و عمل نکردن به جنس حقیقی آن، این تلقی را در ذهن جوان پدید میآورد که اگر دین این است، باید برای کشف حقیقت به دنبال چیز دیگری باشم و راه دیگری برای ارتباط با آسمان بجویم.
وی تصریح کرد: در حوزه امور فرهنگی شاید تصور شود که این اتفاقات بر اساس نادانی و بیتجربگی در حال رخ دادن است، اما وقتی این اتفاقات در گذر سالها در کنار هم قرار میگیرد، متوجه میشویم که یک طراحی هوشمندانه پشت این ماجراست و ما در معرض جدیترین آسیبها قرار دارم و مثلاً وقتی ما به این روند در قالب امری مثل ممیزی کتاب انتقاد میکنیم، فکر میکنند که گیر ما در خود امر ممیزی است و یا شخص خاصی.
وی با اشاره به دیدار خود با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: با شخص وزیردراین رابطه صحبت کردم، اما متوجه شدم گویا ایشان خیلی اهل این حرفها و در جریان موضوع نیستند. یعنی اگر ایشان را جای وزیر نفت و با کشاروزی هم میگذاشتیم، فرقی نمیکرد، اما آنچه رخ داده و موجب این انتصابات میشود، سیاستگذاری اشتباه است.
شجاعی در ادامه با اشاره به اینکه آنچه به عنوان دین در حال ارائه است، آنی نیست که حقیقت دین باشد، افزود: اصلیترین وظیفه هنرمندان و اهالی قلم، معرفی ماهیت دین است. ما چیزهایی را از دل اسلام درآوردیم که در اسلام نبوده است و این تعریف از دین طبیعی است که ما را به انحطاط میرساند.
وی افزود: این مایه افتخار نیست که کسی در حوزه موسیقی مسئول باشد و بگوید که من از بچگی از صدای شجریان خوشم نمیآمد.
اینها اتفاقی نیستند. این یعنی حرکت هوشمندانه ما در راه حرکت به سمت اضمحلال و هر کدام از ما باید به سهم خود نقشی در جلوگیری از آن داشته باشیم.
تعریف ما از دین این روزها شده بالا رفتن از دیوار خانه مردم به بهانه جمعآوری ماهواره. کجای فرهنگ اهل بیت (ع) چنین کاری ارائه شده است؟ در هیچ کجای تاریخ و سیره اهل بیت (ع) اجازه این کار داده نشده است.
شجاعی با اشاره به اینکه باید در تعاریفمان تجدید نظر کنیم، افزود: هنر به واسطه الهام هنرمند است که دینی و غیردینی میشود و لذا هر اتفاق هنری که در هنرمند رخ دهد؛ چه بفمد و چه نفهمد از آن خداست. ما به هر پدیده شگفتی که در تاریخ بپردازیم، آن پدیده در جای خود است و ما هم در جای خودمان و این یعنی هر لحظه ماییم که برای رسیدن به اصل آن پدیده باید رشد کنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر